Crida a la conservació de documents vincunlats a l'1O

print pdf
25/10/2017

Crida a la conservació de documents vincunlats a l'1O

RECOLLIDA DE DOCUMENTACIÓ REFERENDUM 1O

 

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya fa una crida per preservar els documents vinculats als fets de l’1 d’octubre, en el sentit més ampli (incloent antecedents i conseqüències) i plural possible. En aquest sentit ens adrecem a qualsevol persona particular que vulgui dipositar fotografies, vídeos, o documents escrits i sonors, que contextualitzin el moment excepcional que viu el país per tal que en quedi constància pel futur. De moment, a la comarca, s’han establert dos canals per aportar els documents:

 

Opció 1:

Presencial a la Biblioteca Carles Cardó (c/ de Sant Pere, 2 de Valls- Telèfon 977636012) o a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Camp, ACAC (pg. dels Caputxins, 18 de Valls- Telèfon 977606654)

 

Opció 2:

Virtual, a través de WeTransfer a l’adreça acaltcamp.cultura@gencat.

 

Opció 3:

Presencialment al registre de l’Ajuntament de Puigpelat.

 

En el moment de l’entrega, o més tard, es demanarà una mínima descripció dels documents i caldrà que el seu autor/a en formalitzi la cessió, per tal que la Generalitat  en pugui fer ús. En qualsevol cas, es garanteix la confidencialitat de les dades aportades i es preveu que es puguin fer cessions anònimes.

http://cultura.gencat.cat/web/.content/sid/Memoria1oct/623-V03-17_Cessio-documentacio.pdf

 

Cal doncs un esforç col·lectiu per tal que molts d’aquests documents, s’hagin difós o no per mitjans de comunicació o xarxes socials, no acabin desapareixent.

 

Podeu trobar més informació de la campanya institucional a :

http://cultura.gencat.cat/ca/departament/memoria1oct/